• J.Goldenlane:Farkastestvér

  J.Goldenlane:Farkastestvér

                                                               J.Goldenlane:Farkastestvér

                                 A vérfarkasok köztünk élnek.

       ---Vérfarkasnak lenni nem egyszerű dolog.

       ---Ha igazán jó és izgalmas,érdekes könyvet akartok akkor olvassátok el ezt a könyvet!

       Persze,ezen is lehet nevetni,hiszen jó néhány helyzetkomikum van benne,valamint szóvicc.De ez egy igazi jó könyv,amiből megtudhatjuk,hogy a farkasemberek köztünk élnek,de alkalmazkodtak a jelenhez.

       Megtudhatjuk,hogy ezek a lények nem az az esztelen lények,aminek eddig elképzelték őket.A legendák egy része igaznak bizonyult.Meglehet ölni őket az ezüst golyóval,mert az ezüst érintése veszélyes számukra.Viszont akiket megismerhetünk azok rendkívül szimpatikus lények,akik rendkívül kifinomult érzékszerveiket az emberek javára kamatoztatják,a rossz és gonosz ellen.Azaz a gyilkosok,a bandák a maffia ellen és a kábítószer kereskedők ellen.Sok hasznos és jó dolgot cselekszenek,ám létük és életük mégis egy hajszálon múlik.

         Mert míg ők megtanultak az emberekkel együtt élni,az emberek a másságot nem díjazzák és a halál a jutalma annak aki más.

        A könyv főhőse Christina és ikerbátyja Christian.Mindketten hordozzák a vérfarkas géneket és át is tudnak változni.Christian rendőr,azaz a titkos akciózsaruk,egy még tikosabb egységének a tagja.Sikerrel küzd a kábítószer maffia ellen.

       Christina egyedül áll szembe a világ gonoszságával.Kalandjaikat elmesélnem felesleges,olvassátok el a könyvet,mert igazán jól fogtok szórakozni.

                                        -------VÉRFARKASNAK LENNI NEM EGYSZERŰ.-----

          A Beholder honlapján taláhattok rá a könyvre,ahol olcsóbb,mint üzletben.

         -----Magán vélemény:még ilyen könyvet nem olvatam,és CSAK eddig 4-szer olvastam el,egyhuzamban.Gyorsan olvasok,és ezt a könyvet iszonyú gyorsan olvastam el,annyira szerelmes lettem a történetbe.

                   Viszont az emberiségről kialakult véleményem lesújtóbb lett,mint eddig.